Gastvrij Rotterdam 2018

17 septembre, 2018

Event Partner

HORECAVAKBEURS

GASTVRIJ ROTTERDAM GROEIT VERDER IN KWALITEIT EN OMVANG

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een uitermate succesvolle 5e editie waarin opnieuw tal van records zijn gebroken.

Met 400 exposanten en 150 prestigieuze wedstrijden, uitreikingen, proeverijen en demonstraties konden de 12736 bezoekers zich drie dagen lang in Rotterdam Ahoy oriënteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied.

De kwaliteit van het ruime aanbod was opnieuw hoge en tevens een goede afspiegeling van de weer op volle toeren draaiende horecabranch.

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Registreer met Dolce Code 251633 https://www.gastvrij-rotterdam.nl/registreer

 

Imprimer cette page

Partenaires

Devenir partenaire

Newsletter